La Roca Solidari

La Roca Solidari, entitat sense ànim de lucre que difon causes socials a través de la pràctica esportiva, inicia el seu nou projecte en benefici de la Fundació Privada Vallès Oriental.

El títol “Tot allò que és bo, comença sense barreres” emmarca la col·laboració entre les dues entitats per tal de difondre la tasca social d’atenció, servei i defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Anirem informant de les activitats d’aquest engrescador projecte, seguiu atents a aquesta pàgina.

Donació econòmica:

A banda de participar a totes les activitats esportives i de lleure que us proposarem, també podeu realitzar una donació econòmica al projecte de La Roca Solidari en benefici de la Fundació.

Només cal fer l’ingrés al compte bancari de la Fundació a CaixaBank:

ES96 2100 0009 7802 0151 6927

i si et cal certificat de la donació, fes arribar el comprovant de la donació, amb les teves dades  com nom i cognoms o nom fiscal de l’empresa, NIF i direcció postal.

Nova activitat del Projecte amb La Roca Solidari: una volta a La Roca (42 km)

El projecte amb La Roca Solidari va avançant… us presentem la propera activitat amb la que estem treballant: una volta a La Roca

És una activitat organitzada per La Roca Solidari (data encara pendent de concretar) per conèixer el perímetre de La Roca del Vallès i que arribarà als 42km passant per tots i cadascun dels indrets més bonics del poble.

I per fer-ho més espectacular l’inici i l’arribada serà a les instal·lacions de la Fundació!

El detall del recorregut és el següent:

La volta al perímetre de la Roca s’iniciarà sortint de les instal·lacions de la Fundació de Valldoriolf direcció cap a la Torreta pels camins de Santa Quitèria passant pel Parc de la Creu de la Torreta seguint direcció al Polígon del Ramassar i accedint els camins rurals dels voltants de la Granja de les Valls direcció cap a Bell-Lloc (vorejant el terme municipal de La Roca amb Les Franqueses i Cardedeu).

Arribant a la universitat de la Telefònica baixarem passant pel bosc de Can Jorn cap al Manso de Villalba, la zona del Golf direcció a la part del darrera de l’Estació de Tren de Cardedeu fins arribar al Parc de la Serreta. Seguint el perímetre s’arriba al Polígon de Can Font de la Parera de Santa Agnès on pujant ens trobarem els corriols de Sant Carles, pels boscos de Can Poc, Can Mates i Can Forns que ens porten cap a la zona de Can Montcau del Coll de Parpers, passant per la Plana de l’Espinal.

D’aquí anirem a parar al creuament de la carretera d’Òrrius amb Sant Bartomeu passant per camins paral·lels al camí de la pedrera. Un cop a Sant Bartomeu pujarem i pujarem fins arribar al Turó Rodó (les famoses Antenes de Céllecs) passant per la Cabana del Moro, el Turó de Mataró, el Mirador del Céllecs i el Poblat Ibèric. Després de les Antenes ja és tot baixada fins arribar a la rotonda del barri de la Pineda on està situada la frontera entre la Roca i Vilanova del Vallès.

Agafant un tros del caminet paral·lel de la carretera de Vilanova cap a la Roca fins creuar el Mogent per la zona de la Depuradora de Vilanova i anirem direcció a la carretera de Valldoriolf fent-ho passant per la granja de Can Congostell. Un cop es travessa la carretera de Valldoriolf ho farem pujant pel Bosc de Ca la Joana on passarem pel costat de la Presó per camins fins arribar finalment al destí, la Residència de Valldoriolf de la Fundació Privada Vallès Oriental.

Suma’t al projecte en benefici de la Fundació, compra allò que més t’agradi…

Al novembre de 2020, la Roca Solidari, entitat sense ànim de lucre que difon causes socials a través de la pràctica esportiva, inicia el seu nou projecte en benefici de la Fundació Privada Vallès Oriental.

El títol “Tot allò que és bo, comença sense barreres” emmarca la col·laboració entre les dues entitats per tal de difondre la tasca social d’atenció, servei i defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En breu anirem informant de les activitats d’aquest engrescador projecte, mentre podem anar fent ambient comprant allò que més us agradi del material esportiu i de lleure per tal de col·laborar i preparar l’equipació per aquest projecte.

Recorda que totes les teves compres aniran en benefici de la Fundació!

Acord de la Fundació amb La Roca Solidari

El dimarts 16 de juny de 2020 la Fundació Privada Vallès Oriental i La Roca Solidari van signar un acord per a un nou projecte de col·laboració que començarà l’1 de novembre de 2020 fins al juny de 2021.

L’acord consistirà en la difusió de les activitats de la Fundació, l’explicació a entitats i persones que vulguin sumar-se al projecte i una activitat esportiva que consistirà en córrer 100 km en un lloc encara per decidir.

En aquest projecte les persones ateses als centres i serveis de la Fundació també participaran, com a atletes i com a organitzadors, en totes i cadascuna de les activitats proposades.