Imatge per

Novetat: el repte dels Cims del Vallès Oriental

30 de novembre de 2020

Aquest any us proposem 3 objectius esportius, podeu triar el que més us motivi!  Ens hi acompanyeu?  Vinga, no t’ho pensis col·labora amb nosaltres i gaudeix per una bona causa!!!

 Aquí van les nostres propostes:

 

REPTE 1: 3 CIMS- MODALITAT PRINCIPIANTS

 

En aquest repte que us  proposem el nostre objectiu és fer 3 cims del Vallès Oriental; qualsevol, tots comptem, més avall us adjuntem un llistat on els veureu tots. Podeu triar-ne 3 dels que més us agradin o us puguin interessar.

REPTE 2: 10 CIMS- MODALITAT AVANÇADA

 

Una altra opció dels nostres reptes proposats és fer 10 cims en comptes de 3! Si estàs físicament preparat i t’encanta el trekking et proposem fer 10 cims del Vallès Oriental, qualsevol, tots comptem, més avall us adjuntem un llistat on els veureu tots. Podeu triar-ne 10 dels que més us agradin o us puguin interessar.

 

REPTE 3: 7 CIMS- MODALITAT EXTREMA

Ets un “PRO” del trekking? Fer ascensió és la teva passió? Estàs en una excel·lent forma física? Has fet l’entrenament adequat? Si és així t’animem a que et sumis a aquest repte: Et desafiem a que pugis 7 cims en un sol dia!

Dels 3 reptes, com a cims més assolits, o més emblemàtics us en podem citar els següents:

 • TURÓ DE L’HOME
 • LES AGUDES
 • MATAGALLS
 • SANT MARÇAL
 • SANT ELIES
 • PEDRES BLANQUES
 • SUI
 • TURÓ DE SAMONT
 • TAGAMANENT
 • PUIGGRACIÓS
 • (…)

 

Nosaltres us citem aquests perquè són dels més coneguts, però podeu fer-ne qualsevol dels 133 que trobareu en el llistat ??

Cims del Vallès Oriental .

Per tal de poder arribar adequadament a les diferents fites que us hagueu proposat, podeu fer-ho a través d’aplicacions com  WIKILOCK que us podreu descarregar al vostre dispositiu mòbil.

Com heu de fer-ho per fer-nos saber que voleu unir-vos al nostre repte?:

Empleneu el formulari que trobareu en el següent enllaç:

https://forms.gle/hyhaAaUoTqqCBoTe9

un cop emplenat ens arribarà un avís amb la vostra inscripció i nosaltres us assignarem un número de dorsal (més endavant us explicarem perquè servirà aquest número) i us podeu descarregar el dorsal ??:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb l’objectiu de col·laborar amb la FUNDACIÓ PRIVADA VALLÈS ORIENTAL, us agrairem que feu una donació, al número de compte: ES9621000009780201516927 de l’import que vosaltres vulgueu, no hi ha mínims ni màxims! Amb les nostres aportacions estem ajudant a la Fundació a ampliar les seves instal·lacions i a fer conèixer tot els seus projectes basats en l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, amb la finalitat de potenciar el seu benestar i el de les seves famílies.

Podeu presentar-nos el justificant de la donació per tal que us puguem fer arribar el certificat de desgravació per la declaració de la renta (envieu-nos-el al mail de la Fundació fundacio@fvo.cat)

El repte el podeu assolir entre els mesos de gener a juny de 2021. Els podeu fer com vulgueu: sols o acompanyats, en dies diferents, o en els dies que vulgueu, potser us animeu a fer els cims en un sol dia! Això us ho deixem al vostre criteri.

Ens agradarà molt que compartiu les vostres aventures, així que us animem a pujar els tracks, fotos (sempre amb un gran somriure!!) i tot allò que pugui ser significatiu del vostre repte. Pugeu-ho a les xarxes socials etiquetant la Fundació i La Roca Solidari i afegint el hastags #cimsVO #sensebarreres #granfamíliaFVO. Si ho preferiu també podeu fer-nos-ho arribar al nostre e-mail i nosaltres ho compartirem a les xarxes: instagram @larocasolidari o al facebook: La Roca Solidari o al mail de la Fundació fundacio@fvo.cat o xarxes facebook i instagram @fundacio.fvo o twitter @fvo_cat

Si ens ho envieu per mail i ens doneu el vostre permís ho publicarem nosaltres.

A tots els qui hi participeu us obsequiarem amb un detall com a record. I les persones ateses a la Fundació també et faran arribar un detall 100% fet a mà d’agraïment per la teva col·laboració.

També us animem a que us feu amb un d’aquestes boniques peces: amb aquesta compra estareu també col·laborant amb l’FVO

SAMARRETA de La Roca Solidari amb el projecte de l’FVO : COST 22€  (donació directe de 2€ a l’FVO). Els 20€ és el cost de la samarreta que es paga al nostre proveïdor STRIO.

DESSUADORA de La Roca Solidari amb el projecte de l’FVO: COST 32€ (donació directe de 2€ a l’FVO). Els 30€ és el cost de la dessuadora que es paga al nostre proveïdor STRIO.

BUFF de La Roca Solidari amb el projecte de l’FVO: COST 7€ (donació directe de 2€ a l’FVO). Els 5€ és el cost del buff que es paga al nostre proveïdor STRIO.

Si has adquirit alguna d’aquestes tres peces, pensa en posar-te-la el dia que facis el cim o els cims!!! Així ens ajudes a fer difusió també!

Aquí teniu l’enllaç per la compra dels articles:

https://forms.gle/a1U9uyBnoZ1KTZs86

MOLT IMPORTANT: en finalitzar el repte al mes de juny,  farem un gran sorteig dels regals els quals ens hauran obsequiat els nostres patrocinadors– material esportiu, vals per restaurants, serveis diversos…. –

i com sabreu si heu estat un dels afortunats? Recordeu el número de dorsal que us haurem assignat? Doncs amb aquest número realitzarem el sorteig i ho publicarem a les nostres xarxes, estigueu atents!

 

*totes les aportacions realitzades van directament a la Fundació, l’associació La Roca Solidari només emprèn el repte i en fa la màxima difusió, mai gestiona directament cap de les aportacions.

*tothom farà les seves activitats sota la seva responsabilitat, tingueu en compte que és una activitat voluntària. Feu totes les activitats amb la màxima cautela i respecte.

*seguiu-nos i estigueu sempre atents a la informació que anirem penjant a les xarxes socials

*envieu-nos qualsevol dels dubtes que pugueu tenir al nostre e-mail: larocasolidari@gmail.com