Assessorament LGD i RSC

Necessites assessorament sobre el compliment de la Llei General de Discapacitat?

La Llei General de la Discapacitat (antiga LISMI) estableix que totes les empreses públiques i privades que tinguin una plantilla de 50 o més persones contractades estan obligades a reservar un 2% dels llocs de treball per a persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Les empreses públiques o privades que NO poden complir amb la quota de reserva del 2%  poden acollir-se, per mitjà d’un certificat d’excepcionalitat emès per l’Administració Pública, a les Mesures Alternatives establertes per la LGD.

MOTIUS D’EXCEPCIONALITAT

  • No s’ha pogut cobrir una oferta laboral per falta de candidatures o perfils. Cal una certificació dels Serveis Públics.
  • Acreditació per part de l’empresa que justifiqui raons tècniques, econòmiques, productives o administratives que comportin especial dificultat per incorporar persones amb certificat de disCapacitat.

MESURES ALTERNATIVES

  • Realització d’un contracte mercantil o civil amb un Centre Especial de Treball o amb un treballador autònom amb disCapacitat (pel subministrament de bens o per la prestació de serveis aliens).
  • Realització de donacions i accions de patrocini.
  • Constitució d’enclavaments laborals.

Contacta amb nosaltres!

insercio@fvo.cat – 93 860 02 40

 

Responsabilitat social corporativa

Detalls amb valor social

Els detalls amb els/les vostres professionals i clients/es, poden tenir un gran valor afegit! Dissenys personalitzats, marxandatge, detalls d’artesania, costura, ceràmica, trencadís… tot realitzat per les persones ateses al Centre Ocupacional. Demana’ns informació i personalitza el teu regal!

 

Esdeveniments corporatius, jornades de sensibilització, formació pel vostre equip, Team Building, tallers…

Iniciatives que formen, sensibilitzen i alhora ajuden a donar visibilitat a la disCapacitat

Sant Jordi Solidari

La diada de Sant Jordi és un dia molt especial! Tota la Fundació participa activament per muntar i repartir les roses de Sant Jordi més maques a les empreses que sumen sinergies amb nosaltres!

Campanya de Nadal amb valor afegit

Regala als treballadors/es i/o clients/es lots de Nadal solidaris i amb valor social. També tenim detalls d’artesania nadalenca, no us ho podeu perdre!

 

Contacta amb nosaltres!

insercio@fvo.cat – 93 860 02 40