La Fundació Privada Vallès Oriental, al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual, som una entitat sense ànim de lucre i la nostra activitat se centra bàsicament en dues àrees: l’àrea de servei s diürns i l’àrea d’acolliment residencial, amb l’objectiu d’atendre les diferents necessitats que van apareixent a llarg de la vida en l’etapa adulta de la persona amb discapacitat intel·lectual i fomentant al mateix temps la inclusió social i l’autonomia personal.

Des de la Fundació considerem cabdal la tasca del voluntariat ja que enriqueix el projecte social de l’entitat i significa una oportunitat de creixement tant per les persones ateses i la pròpia Fundació, com per les persones voluntàries.

Per aquest motiu, des de l’entitat agraïm i reconeixem a aquelles persones que de manera solidària dediquen part del seu temps a ajudar-nos a fer realitat els nostres reptes i projectes en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En breu informarem de quins llocs hi ha disponibles per a l’equip de #voluntarisFVO en l’àmbit del lleure i la integració social, però si la idea t’engresca ens pots fer arribar la teva disponibilitat i proposta responent a la següent enquesta: