Imatge per

Programa d’estiu a les Llars

1 d'agost de 2024

De l’anàlisi de les persones i les seves necessitats, neix el Programa d’Activitats d’estiu de les Llars i que es fa a les instal·lacions de la seu central de la Fundació durant el mes d’agost.

Des del Servei d’Habitatge s’ha creat un Pla d’activitats en funció de les necessitats de cada persona amb l’objectiu de donar estructura també durant l’estiu i afavorir un estiu en el qual puguin gaudir.

L’eix transversal treballat en les activitats dutes a terme va ser la convivència, amb dinàmiques que treballaven de manera divertida situacions que es donen en el dia a dia.

 

Artteràpia, Txikung, activitat física, activitats d’estimulació cognitiva, tallers de jocs de taula per a adults, espais de grup terapèutics… van ser algunes de les activitats que es van dur a terme durant proposta.

 

Paral·lelament a les llars, s’estructura un programa d’activitats d’oci, terapèutiques i de desenvolupament personal, ajustat també a les necessitats del grup.

La prova pilot es va realitzar l’agost de 2023 i va ser tot un èxit per aquest motiu, aquest 2024 tornem a repetir l’experiència.

El programa en xifres

30 persones van venir de manera diària i altres 14 ho van fer en dies alterns (alternat amb activitats a la llar)

4 sessions de sexeafectivitat

2 sessions de grup psicoterapèutics

2 Tallers de comunicació i xarxes

2 Taller de jocs de taula per a adults