Pràctiques i inserció laboral

Vols ser una empresa socialment responsable? Vols fomentar la integració laboral de persones amb disCapacitat?

Des del servei de formació i inserció laboral i gràcies al programa SIOAS (Serveis integrals d’orientació, acompanyament i inserció a l’empresa ordinària), t’ajudem a inserir amb èxit a una persona amb disCapacitat, mitjançant una sèrie de serveis individualitzats per a la persona, pel teu equip i per la teva organització. Què t’oferim?

Pràctiques no laborals

Permeten a la persona ampliar i posar en pràctica els seus coneixements, a la vegada que l’empresa promou accions inclusives i de sensibilització, en el seu equip de treball. PROMOVEM pràctiques inclusives, amb un seguiment individualitzat a l’alumnat i a l’empresa. .

Anàlisi del lloc de treball i de les adaptacions

En funció de les ofertes laborals existents, IDENTIFIQUEM juntament amb l’empresa, quins són els coneixements i competències que ha de tenir la persona, per a realitzar amb satisfacció les tasques encomanades.

Selecció de candidats i candidates al lloc de treball

A partir d’aquí, VALOREM quines són les persones més idònies per a cobrir el lloc de treball, procedint posteriorment, a realitzar un procés de selecció.

Suport i seguiment a la persones treballadores

Durant tot el període en el qual la persona està contractada, ACOMPANYEM a la persona i a l’empresa, per aconseguir l’èxit de la inserció laboral.

Assessorament i suport a la contractació

Us AJUDEM a resoldre qualsevol dubte que tingueu respecte a poder contractar a una persona amb disCapacitat. T’ANIMES?

Aquesta actuació és impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i finançada pel fons Social europeu

 

Casos d’èxit!

PROGRAMA SIOAS STC044/23/000061

 

Contacta amb nosaltres!

insercio@fvo.cat – 938 40 32 85