Imatge per Felicitarium

Felicitarium

El Felicitarium reparteix felicitat, diaris, revistes, passatemps i molts regals per a persones especials com tu o totes les persones que estimes! Regala felicitat, comparteix bons moments!

Objectius del projecte

Que les persones amb disCapacitat puguin disposar d’una ocupació laboral de Qualitat i les persones en períodes de formació puguin adquirir competències laborals per anar a treballar a una empresa ordinària o un centre especial de treball.

Donar una gran visibilitat a la societat de que les persones amb disCapacitat poden fer una vida normalitzada, un treball real i productiu en igualtat de drets i oportunitats.

El Felicitarium el podeu trovar dins de l’Hospital de Granollers, molt a prop de recepció i just davant de la cafetería. Hi trobareu els detallets més bonics per a regalar, artesania, dolços i bombons.

La història

El primer Felicitarium es va obrir al setembre de l’any 2015. L’Ajuntament de Les Franqueses signava un acord on facilitava l’espai del quiosc de la nova plaça de Bellavista per a portar a terme aquest projecte amb la Fundació Apadis, entitat que actualment ha desaparegut i el seu projecte social forma part de la Fundació Vallès Oriental. El segon Felicitarium va ser una prova pilot per poder ubicar aquest servei a un espai dins de l’Hospital de Granollers, aquesta prova pilot va ser tot un èxit i ja està consolidada. Segons referia el director General de l’Hospital de Granollers, Sr Rafael Lledó, es manté la voluntat de continuar treballant conjuntament per fer de l’hospital un servei amb valor afegit.

I ja a l’actualitat, la Dra. Beatriu Bayés, Directora General de l’Hospital de Granollers, ha renovat la seva confiança en el nostre projecte social i ve de visita sovint per a saludar-nos!