Imatge per Restaurant Social El Gato Verde

Restaurant Social El Gato Verde

És un restaurant i cafeteria de la Fundació Vallès Oriental que es troba dins del vestíbul del Teatre Auditori de Granollers

El primer Gato Verde es va inaugurar 30 de gener de 2014 a Les Franqueses del Vallès de la mà de la Fundació Apadis, entitat desapareguda i que actualment forma part de la Fundació Vallès Oriental. Van assistir grans personalitats del món de la gastronomia com Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Fermí Puig i Ferran Adrià que també va voler estar present amb un vídeo de felicitació. Durant dos anys El Gato Verde va estar a Les Franqueses però va ser el 2016 quan es va presentar al concurs públic per optar a gestionar l’espai gastronòmic dins del Teatre Auditori de Granollers.

Inclusió social

Volem donar una gran visibilitat a la societat de que les persones amb discapacitat poden fer una vida normalitzada, un treball real i productiu en igualtat de drets i oportunitats.

Ocupació i formació

El Gato Verde, igual que la resta de projectes de la fundació, fa possible que les persones amb discapacitat puguin formar-se i adquirir competències laborals per anar a treballar a una empresa ordinària o un centre especial de treball. La formació continuada és clau per continuar aprenent.

Què puc menjar?

Pots venir a dinar amb nosaltres de dimecres a diumenge i a sopar els divendres i dissabtes. I totes les tardes a partir de els 16h vine a berenar en un ambient tranquil, agradable i amb molts detalls que t’encantaran. També obrim 2h abans i després de cada espectacle i podràs tastar la nostra oferta gastronòmica. Truca al 93 840 38 36 o 633 58 89 30 i fes la teva reserva

Objectius i valors

L’objectiu general és oferir una ocupació laboral de qualitat per a persones amb moltes capacitats i també la formació, que la persona pugui adquirir els coneixements transversals  i les competències laborals necessàries perquè, en un futur, puguin treballar.