Imatge per La Gata Parda sobre rodes, la Foodtruck inclusiva

La Gata Parda sobre rodes, la Foodtruck inclusiva

La Gata Parda sobre rodes és la primera Food Truck inclusiva, amb un gran equip de professionals i que possibilita la integració social i laboral de les persones amb disCapacitat. I que farà les delícies del servei de càtering de la Fundació!

Objectius del projecte

Un projecte d’impacte social pensat per a fomentar la inserció laboral, la inclusió social i la formació de les persones amb moltes Capacitats i alhora un toc original i sorprenent per a tota mena d’actes i celebracions per a empreses, entitats públiques i privades, Ajuntaments, congressos, festes particulars, casaments, comunions o simplement perquè és moment de gaudir de la millor companyia amb un càtering original i singular en una Food Truck que sempre es recordarà.

.. i també ens trobaràs a fires i festes majors!

T’oferim un servei competitiu dins del nostre sector i amb gran valor afegit

Tot els nostres productes són elaborats de manera casolana i amb tot el nostre cor… mimem cada detall! 

I el més important: Donem una gran visibilitat a la societat de que les persones amb disCapacitat poden fer una vida normalitzada, un treball real i productiu en igualtat de drets i oportunitats.

La història

La idea de crear una foodtruck per la Fundació sorgeix al novembre de 2021, per atendre la necessitat de crear un espai de formació, realitzar pràctiques i potenciar les competències per a ser més autònoms i a superar les dificultats sorgides, afavorint el desenvolupament integral , l’empadorament i la promoció personal de les persones amb MOLTES CAPACITATS.

I sense oblidar que una foodtruck és una gran eina per augmentar la participació comunitària.

Però aquest inici, es va veure superat ràpidament i la Gata Parda sobre rodes es va incorporar al servei de càtering per a treure’n el màxim profit!