La Fundació publica el número 76 de la revista BATEC, l’edició de primavera de la nostra revista

Portada Batec 76

Com a tema principal hem tractat la posada en funcionament de la nova Llar residència “El Cinquantenari”, recordant la visita feta per les famílies i professionals i conversant amb els seus primers residents sobre la seva experiència de marxar de casa per compartir aquesta nova llar.

També destaquem el reportatge sobre els projectes d’innovació que la Fundació està duent a terme amb la col·laboració de l’obra social de “la Caixa” amb la introducció de 7 tablets per a realitzar diferents activitats terapèutiques al Centre Ocupacional i la incorporació de dues taules interactives per a realitzar activitats, individuals i grupals, amb persones amb un grau de suport més elevat.

I les nostres seccions habituals com “En primera persona” amb l’Ana Belen de la Residència “Valldoriolf”, “L’artista de l’FVO” amb la Teresa Azcon del Centre Ocupacional “Xavier Quincoces”, articles tècnics del Dept. de Qualitat, Dept. de Recursos Humans, el Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces” i el Servei d’Habitatge i les activitats de les àrees amb les millors imatges de les diferents sortides i activitats i recordatoris molt especials i emotius.

La secció de la Casa de Lleure “Empúries” fa un resum de les sortides fetes aquesta tardor i hivern a la Casa i avança com s’està organitzant les estades de vacances de Setmana Santa.

I acabem amb la secció de “Notícies” on expliquem les darreres novetats institucionals. Esperem que us agradi!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *