La Fundació publica l’edició de juny de la revista BATEC

Com a tema principal de la revista BATEC número 77 de juny tractem la presentació del llibre commemoratiu “1965-2015: 50 anys d’història de la Fundació Privada Vallès Oriental” i el vídeo de la celebració dels 50 anys del seu naixement històric.

Portada BATEC 77També destaquem la gran notícia que la Fundació guanya el concurs de gestió de la Residència i Centre de Dia “Valldoriolf” i refermem el compromís de la Fundació amb l’ètica assistencial amb la creació de l’Espai de Reflexió Ètica de la Residència i Centre de Dia “Valldoriolf” i el Centre Ocupacional “Xavier Quincoces”, amb l’entrevista realitzada a la secció “a prop” a la Dra. Mar Rosàs, consultora externa en àmbit d’ètica aplicada a la Fundació.

I les nostres seccions habituals com “En primera persona” amb l’Ana Belen del Servei d’Habitatge, “L’artista de l’FVO” amb l’Enrique Gutiérrez de la Residència “Valldoriolf”, articles tècnics del Dept. de Qualitat, Dept. de Recursos Humans, el Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces” i el Centre Ocupacional “Xavier Quincoces” i les activitats de les àrees amb les millors imatges de les diferents sortides i activitats i recordatoris molt especials i emotius.

La secció de la Casa de Lleure “Empúries” fa un resum de les sortides fetes aquesta primavera i ens avança com s’està organitzant les estades de vacances d’Estiu 2016!

I acabem amb la secció de “Notícies” on expliquem les darreres novetats institucionals. Esperem que us agradi!

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *