Imatge per

Presentem la campanya Teixim Emocions amb el Comerç Ral i l’Ajuntament de Granollers

7 de juliol de 2021

L’associació de comerciants de Comerç Ral organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i la Fundació Vallès Oriental la campanya “TEIXIM EMOCIONS”

El Dia Internacional sense Bosses de Plàstic se celebra cada any el 3 de juliol. Es tracta d’un dia en el qual es pretén conscienciar a la població dels perills que comporta l’ús de bosses de plàstic per al medi ambient.

En aquesta ocasió, i per commemorar aquesta data, la Fundació Vallès Oriental (FVO), entitat sense ànim de lucre que atén persones amb disCapacitat intel·lectual, ha confeccionat a mà 600 bosses de tela que porten impreses l’eslògan “Teixim emocions”.

Els objectius d’aquesta campanya són promocionar el comerç de proximitat, aconseguir uns hàbits de compra més responsables i sostenibles, i millorar l’autonomia i la integració sociolaboral de persones amb disCapacitat intel·lectual.

Del 3 al 31 de juliol els clients que comprin i emplenin la cartilla de la campanya amb el segell de tres establiments diferents, dels 36 comerços adherits a la promoció, rebran com a obsequi (fins esgotar existències) una bossa de cotó com agraïment a la fidelització a les botigues del barri.

El tret de sortida de la campanya va ser el divendres dia 2 de juliol de 10 h a 12 h davant de les farmàcies “Les Escoles” i “Olivet”, del c. Roger de Flor, on les persones ateses a la Fundació Vallès Oriental van repartir les cartilles i van explicar als clients la dinàmica de l’actuació, comptant amb la visita de l’Alcalde Josep Mayoral, la regidora Maria del Mar Sánchez i Jordi Taboas de Granollers Mercat.

[av_gallery ids=’11931,11934,11937,11940,11943,11946′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” av_uid=’av-j2am7u’ admin_preview_bg=”]