enllaç

La Fundació ha editat la primera versió d’una publicació molt especial. Es tracte de “1965-2015. 50 anys d’història. Fundació Privada Vallès Oriental”.

En aquest document es recullen les primeres passes d’un grup de pares i mares que, a l’any 1965, van iniciar preocupats per la qualitat de vida i el futur dels seus fills i filles amb discapacitat intel·lectual, van decidir constituir a Granollers com a l’Associació Patronat Comarcal de Pares de persones amb Disminució Psíquica, amb la finalitat de fomentar la seva assistència, recuperació i ensenyament.

Aquest grup de familiars van lluitar pels drets dels seus fills i filles i van iniciar el projecte social que avui dia és la Fundació Privada Vallès Oriental on cada dia s’atenen a més de 430 persones amb discapacitat en etapa de vida adulta ja sigui a l’àrea d’atenció diürna (amb el Centre Ocupacional “Xavier Quincoces” i el Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces” o a l’àrea d’acolliment residencial (a la Residència i Centre de Dia “Valldoriolf” i el Servei d’Habitatge).

Però es tracta d’una primera versió, aquest document es tancarà definitivament recollint tots els actes de celebració dels 50 anys del naixement històric de la Fundació.

Esperem que us agradi, el podeu consultar a aquest enllaç

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *