Una Festa de la Gran Família de la Fundació molt participativa

Diumenge 1 d’octubre, la Fundació Vallès Oriental va celebrar una nova edició de la Festa de la Gran Família de la Fundació. Una jornada lúdic-festiva que va reunir al voltant de 400 persones entre persones ateses, famílies, professionals i amics i amigues de la Fundació.

Al matí, es van organitzar paradetes d’artesania i activitats esportives com petanca i futbol, zumba per a tots i totes, un taller d’estampació floral i la primera subhasta amb les precioses obres d’art realitzades als tallers artístics de la Fundació.

 

A continuació, el circ de la Companyia Mur ens va fer gaudir de valent amb uns artistassos amb moltes Capacitats.

Després d’unes paraules d’agraïment del President del Patronat, la presentació de l’Associació de Famílies ASDISINT i un reconeixement als voluntaris de CaixaBank, restaurant pizzeria Il Cenaculo de Granollers i el Club de Petanca la Torreta es va fer la tradicional foto de família que va donar pas al dinar, la gran paella a la nau industrial del Centre Especial de Treball.

I a la tarda el què tots i totes estàvem esperant, l’activitat MUSICAL EL TALENT DE LA FUNDACIÓ amb l’actuació de la Coral de la Fundació amb el mestre Lluís Cassó, que rep el suport de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, i una gran sorpresa: el Leslie, el cantant dels Sirex, que va fer una actuació musical només per a nosaltres! i  no podien faltar els “mojitos” sense alcohol per a tothom.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *