Us desitgem de tot cor un Bon Nadal i Feliç 2019! Amb la revista BATEC de la Fundació

La Fundació publica l’edició número 90 de la revista BATEC

Arriba l’olor dels torrons, de les neules i de l’Escudella de Nadal; els xiuxiueig dels infants explicant els desitjos als Reis Mags de l’Orient; les converses creuades de les famílies compartint moments a taula… el Nadal ja és aquí!

I amb ell, la Fundació sencera es vesteix amb les millor gales, per a celebrar unes festes en família i compartir els millors moments de l’any i expressar els nostres millors desitjos per a l’any vinent a través de la revista BATEC amb la portada realitzada per la Montserrat Pont, treballadora del Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces”

En aquest número, la secció “Nous projectes” la Fundació us presenta com el projecte de Construcció del Centre de Rehabilitació Funcional ja ha arribat a la seva darrera fase, a la secció “El tema” s’exposa la resolució de la situació d’ocupació il·legal de la finca de La Torreta de la Fundació. A la secció “Casa Empúries” es realitza el balanç de les sortides del Programa de Centre a la Casa “Empúries” i es detalla com seran les vacances de Nadal.

Els articles d’interès, el Dept. de Recursos Humans analitza els plans d’emergència i la resposta davant de situacions d’emergència a la Fundació; el Dept. de Qualitat presenta els canvis en la nova versió de la norma SGE 21 de Gestió Ètica i Responsabilitat Social de Forética; el Centre Especial de Treball “Xavier Quincoces” exposa els resultats de l’enquesta de satisfacció dels seus clients; i, finalment, la Residència i  Centre d’Atenció Especialitzada “Valldoriolf” ens analitza com a partir del desig d’una persona atesa es va crear tot un túnel del terror al centre. A la secció, “La Veu dels professionals” es reflexiona sobre l’amor d’una mare. I les notícies institucionals, seccions habituals com “En primera persona” i “TIC a l’FVO”.

Us desitgem de tot cor un Bon Nadal i Feliç 2019!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *