Imatge per

VI Sopar Somriures a taula de Rotary a favor de la Fundació

17 de juny de 2024

  • “Em comunico i em faig entendre”: nou projecte per incorporar innovació tecnològica de comunicació augmentativa i alternativa que rep el suport de Club Rotary Granollers

Què és Rotary Club Granollers? I què és somriures a taula?

El Club Rotary Granollers es va fundar l’any 1993 i des d’aleshores exerceix amb orgull la seva tasca a la comarca del Vallès Oriental. Rotary és una xarxa de més d’1,2 milions de membres en tot el món. Més de 30.000 clubs en donen fe.

Són líders comunitaris, empresarials i professionals, amb l’únic propòsit de fer un mon millor posant els seus coneixements i experiència a l’abast de la societat.

Durant aquests 31 anys, han col·laborat amb molts projectes destacant: Apindep, Reir, Hospital de Granollers, Daruma, Uganda, Serveis Socials de la Comarca, Hospitals de tot Espanya amb tractament de càncer infantil, El Xiprer, alguns d’ells han estat seleccionats vàries vegades.

 

Des de 2015, el Rotary Club Granollers organitza un sopar solidari, conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental anomenat “Somriures a taula” a favor d’una entitat que han seleccionat abans. Aquest any 2024 celebren el VI sopar de Somriures a taula i és per nosaltres, la Fundació Vallès Oriental.

El projecte s’ho val: Em comunico i em faig entendre

VI SOPAR SOMRIURES A TAULA
Dijous 19 de setembre
20 hores
Seu de la Fundació – ctra. Valldoriolf, s.n.

 

El nostre projecte

Heu pensat mai que frustrant pot ser intentar comunicar-te i que no t’entenguin? Aquesta és una de les dificultats que viuen les persones amb disCapacitat i amb grans necessitats de suport a la Residència i Centre d’Atenció Especialitzada.

Però, per sort, la tecnologia avança i innova constantment i gràcies a les darreres innovacions en comunicació augmentativa aquesta dificultat es pot superar. “El projecte es basa en el dret a comunicar-se, a rebre tots els suports possibles per a fomentar l’autonomia personal i social. Amb aquesta tecnologia, que ja hi ha a l’abast, es pot superar una de les dificultats més grans que es troben les persones ateses a la Residència i que tenen grans necessitats de suport” explica l’Alicia Poveda, psicòloga de la Residència i una de les impulsores del projecte.

Desgraciadament, el cost econòmic d’incorporar aquest nou hardware i software, així com la formació per a treure’n el màxim rendiment, és molt elevat i no és fàcil d’incorporar. Per aquest motiu, els amics i amigues del Club Rotary Granollers Barcelona se sumen al projecte per donar un cop de mà per aconseguir els recursos necessaris.

Com podeu participar en el Sopar benèfic Somriures a taula?

Per col·laborar a donar suport a aquest projecte només cal que ens acompanyeu al sopar benèfic VI Somriures a taula.

Pots fer la teva inscripció a

Com a empresa:

  • Pots patrocinar una taula de 10 persones del sopar, amb un cost econòmic de 1.000 euros
  • Pots fer una donació a la Taula 0
  • Pots comprar els tiquets del sopar que vulguis, cost de 85 euros el tiquet

A títol individual:

  • Pots venir acompanyat de familiars, amics i amigues, persones solidàries amb el nostre projecte, cost del tiquet del sopar 85 euros 

I el pagament?

T’ho posem fàcil: 

Per transferència bancària a: ES96 2100 0009 7802 0151 6927

Bizum al Codi: 01844