http://www.dincat.cat/ca/aspasim-i-vallès-oriental-guardonades-amb-la-creu-de-sant-jordi_214134

ASPASIM i Fundació Privada Vallès Oriental, guardonades amb la Creu de Sant Jordi

  • Aquest és un dels màxims reconeixements que pot rebre una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

El Govern ha acordat aquest dimarts concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en el pla cívic i cultural. Entre les 15 entitats guardonades, hi ha la Fundació ASPASIM i la Fundació Vallès Oriental. La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.
Des de 1938, ASPASIM es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual greu des de diferents barris de Barcelona. La Generalitat reconeix, així, els valors que transmet l’entitat a través de la seva activitat educativa, ocupacional i residencial i el suport que ofereix per millorar la inclusió social del col·lectiu.
La Fundació Privada Vallès Oriental celebra aquest any 50 anys de trajectòria perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir les mateixes oportunitats que tothom. L’entitat també treballa perquè les persones i els seus familiars vegin reconeguts i garantits els seus drets en autonomia personal, inclusió social, vida i educació.

http://www.dincat.cat/ca/aspasim-i-vallès-oriental-guardonades-amb-la-creu-de-sant-jordi_214134

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *