Imatge per

Primer contacte com a músics a l’Auditori de Granollers

18 d'abril de 2015

El dimarts 17 de març de 2015, al Centre Ocupacional, vam tenir el nostre primer contacte com a músics al auditori de Granollers. A l’arribar ens va rebre el nostre guia Mateu Aregay, qui ens va proposar participar en aquest projecte tan interessant i que ha comptat amb la participació dels nostres usuaris/àries. Un cop allà ens va portar a fer d’oients en un assaig de l’Orquestra de l’Auditori de Granollers, tot un privilegi on tots i totes vam gaudir de bon grat.

A l’acabar l’assaig el mateix Director de l’Orquestra, amb dos dels músics, ens van fer una audició per conèixer la diferencia entre el violí i el violoncel, els usuaris i usuàries van poder fer preguntes per resoldre diferents dubtes.

Desprès vam gaudir de la sala de l’Escola de Música de l’Auditori on hi ha diferents instrument de música (violí, xilòfon, panderetes, bongos, triangles, carraca, timbal, guitarra…) on vam realitzar jocs de música dirigits per en Mateu, amb la finalitat de crear la nostra pròpia orquestra. Com a mostra del nostre agraïment, el Salvador Garcia Nicolau els hi va cantar l’havanera “El meu avi se’n va anar a Cuba”.