Imatge per

DINCAT reclama els drets de les persones amb discapacitats a Plaça Catalunya

30 de març de 2019

L’associació DINCAT, que agrupa més de 300 entitats sense ànim de lucre en defensa dels drets de persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, ha vestit de verd Plaça Catalunya aquest dissabte al matí en un acte reivindicatiu per reclamar els drets electorals de les persones amb discapacitats. A l’acte s’ha llegit un manifest dividit en tres parts i que defensa la igualtat en capacitats, veu, vot i oportunitats. En aquest sentit, han destacat que en les properes eleccions generals del 28-A ja podran votar, però han advertit que queda molta més feina per fer.

Així mateix, el President de la Generalitat, Quim Torra, ha intervingut a l’acte i ha mostrat el seu suport a totes aquelles persones que volen exercir els seus drets i tenir una vida digne, amb les mateixes oportunitats per a tots. Torra ha assegurat que la Generalitat està treballant per ser “el país capdavanter en la igualtat” i ha expressat el seu compromís amb una societat amb els mateixos drets i oportunitats. “Ho necessitem per respectar-nos a nosaltres mateixos i per fer que aquest país sigui el país de les igualtats i oportunitats per a tots”, ha dit.

El President ha estat acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i la presidenta de la Junta directiva de l’entitat, Rosa Maria Cadena.

Font: elnacional.cat