Imatge per

Inaugurem el II Túnel del terror sensorial de la Residència “Valldoriolf”: el “Túnel de les bruixes”

31 d'octubre de 2019

Hem inaugurat el Túnel de les Bruixes, una experiència sensitiva per a les persones ateses als centres i serveis de la Fundació i amb participació de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers

La Residència i Centre d’Atenció Especialitzada “Valldoriolf” de la Fundació Privada Vallès Oriental, al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual, ha inaugurat avui dijous 31 d’octubre el II Túnel del terror sensorial de la Residència “Valldoriolf”. Enguany la temàtica escollida ha estat les bruixes i per inaugurar-lo, la Sonia Güixens, treballadora del servei de bugaderia del Centre Especial de Treball de la Fundació, ha realitzat el ball de bruixes.

El Túnel de les bruixes és una experiència vivencial basada en l’estimulació sensorial, que busca oferir estímuls visuals, auditius i tàctils a totes les persones que hi participen. També hi ha tastets de diferents textures i relacionats amb el tema… amb els quals es treballa també la part gustativa i olfactiva.

A banda de les persones ateses a la Residència “Valldoriolf”, que han gaudit de l’experiència enormement, també ens ha visitat la unitat de Truks (Trukodimambe) de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers, els quals han passat el mati amb nosaltres acompanyat també a un grup de persones ateses del Centre Ocupacional “Xavier Quincoces”.

El Túnel de les bruixes, estarà tot el mes de novembre obert, per gaudir de l’experiència només cal concretar data de la visita amb la Residència “Valldoriolf” de la Fundació.