Ja hem publicat la revista BATEC amb el millor de la Festa de la Gran Família de la Fundació!

La Fundació acaba de publicar la revista BATEC núm. 94 que recull com a tema principal com de bé ens ho vam passar a la Festa de la Gran Família de la Fundació del dia 13 d’octubre, amb un ampli reportatge fotogràfic. També destaquem les reflexions sobre el benefici emocional i físic de l’activitat física a l’Edifici de Rehabilitació Funcional i la preparació de la celebració dels 25 anys de la Residència. I les seccions habituals com En primera persona amb Sergio Sánchez de la Residència, L’artista de l’FVO amb Jésica Benítez; els articles d’interès, La firma convidada amb la bibliotecària Núria Tuset; @TIC a l’FVO; el resum de les darreres estades a la Casa Empúries; Activitats de les àrees i les darreres novetats institucionals a les Notícies.

Si t’engresca la idea de participar-hi pots enviar el teu text o imatge a fundacio@fvo.cat deixant les teves dades de contacte.

I si vols rebre al teu correu la revista BATEC i estar al dia de les novetats de la Fundació envia un correu a fundacio@fvo.cat i te la farem arribar cada trimestre!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *