La Fundació entra al Patronat de la Fundació Tutelar l’Esguard

Aquest acord té per objectiu que les persones ateses a la Fundació que necessitin una entitat tutelar comptin amb l’Esguard, amb la tranquil·litat i confiança que en tindran la mateixa cura que als centres i serveis de l’FVO

La Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) ha entrat a formar part de la Fundació Tutelar l’Esguard. El passat dijous dia 17 de setembre, Rafel Arderiu, Director General de la Fundació, i José Luís Criado, secretari del Patronat de l’FVO, es van incorporar com a nous membres del Patronat de la Fundació Tutelar l’Esguard en representació de l’FVO.

La Fundació L’Esguard va ser constituïda l’any 2009, amb la finalitat de ser la referent tutelar dels territoris del Vallès Oriental i d’Osona. Inicialment, va ser fundada per l’Associació Sant Tomàs Parmo, de Vic, i la Fundació Viver de Bell-lloc, de Cardedeu. Al 2017 es van incorporar al Patronat les entitats Osonament i Fundació Assistencial d’Osona (FADO). A l’actualitat, està tutelant a més de 100 persones. Amb la incorporació de l’FVO s’ampliarà les persones tutelades amb aquelles de la Fundació, de qualsevol dels centres i serveis, que per diferents motius personals, de salut o socials requereixin d’una entitat tutelar. “Aquesta col·laboració entre les dues entitats té per objectiu que les persones ateses a la Fundació que necessitin una entitat tutelar comptin amb L’Esguard, amb la tranquil·litat i confiança que en tindran la mateixa cura que als centres i serveis de l’FVO” exposa Rafel Arderiu.

 

Fundació Tutelar L’Esguard

http://lesguard.cat/

 

Fundació Privada Vallès Oriental

https://fvo.cat/

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *