Imatge per

La Fundació privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS inicien el procés d’unió de les dues entitats

15 d'abril de 2021

La Fundació privada Vallès Oriental i la Fundació APADIS han iniciat les converses per a fusionar-se amb l’objectiu de millorar l’atenció a les necessitats de les persones amb disCapacitat de la comarca del Vallès Oriental. Aquesta unió té les seves arrels en què ambdues entitats comparteixen la mateixa missió “millorar i potenciar la qualitat de vida de les persones amb disCapacitat i les seves famílies” i “vetllar perquè les seves oportunitats i drets com a persones siguin respectats”.

La Fundació APADIS, que atén a 132 persones amb disCapacitat, té una trajectòria consolidada i reconeguda, destaquen, entre altres, la creació de projectes socials innovadors, una xarxa de formació i una relació àmplia amb les institucions, tant públiques com privades, tot això amb un estil comunicatiu propi. La Fundació privada Vallès Oriental, que diàriament dóna servei a 508 persones amb disCapacitat, per altra banda, aporta una experiència consolidada en l’atenció a les persones, disposant de tots els serveis que les persones poden necessitar en la seva vida adulta, tant a nivell laboral, com ocupacional, residencial, rehabilitador i de lleure. L’FVO disposa igualment d’una estructura administrativa preparada per assumir projectes comuns.

A més, la Fundació privada Vallès Oriental està immersa en ple procés de canvi estratègic, inclòs el canvi de logotip i imatge corporativa, que la feina conjunta amb APADIS, sens dubte, ajudarà a  consolidar. La Fundació APADIS, per la seva banda, també incrementarà la seva presència en àmbits, fins ara desconeguts per l’entitat, i amb una estructura administrativa forta i preparada.

“Hem iniciat aquest camí cap a la unió amb l’horitzó que aquest procés doni més oportunitats, d’inclusió social i d’integració laboral, i més benestar al màxim nombre de persones amb disCapacitat intel·lectual a la comarca” comenta Rafel Arderiu, Director General de la Fundació privada Vallès Oriental.

“És una molt bona noticia perquè aquesta aliança proporcionarà una estabilitat  i continuïtat als projectes que actualment estava desenvolupant APADIS, especialment agreujat per l’impacte de la còvid entre altres circumstàncies” comenta Imma Navarro, presidenta de la fundació i associació APADIS.

Estem molt convençuts i convençudes que aquesta unió donarà lloc a nous projectes de futur innovadors per a la comarca i pensats per continuar apostant per la inclusió social i la integració laboral de les persones amb disCapacitat.