La Fundació renova la Junta de Patronat

La Fundació Privada Vallès Oriental, al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual, renova els càrrecs i composició de la Junta de Patronat de l’entitat. En concret, a la darrera Junta de Patronat de l’any, tant el President, Esteve Marqués, com el Secretari, Esteve Clopés, van decidir donar pas a una nova Junta de Patronat demanant passar a formar part del Consell Consultiu del Patronat. Ambdós continuaran formant part de la gran família de la Fundació i mantenint una estreta relació amb l’entitat, però deixen de ser membres de la Junta de Patronat.

 

Per aquest motiu, i d’acord al què estableix l’article 14è dels Estatuts de la Fundació “Renovació dels càrrecs del Patronat” que defineix que la duració dels càrrecs de President, Vice-president, Secretari i Tresorer del Patronat, per unanimitat dels membres del Patronat s’escull una renovació dels càrrecs per als propers quatre anys. En concret, com a nou President, Jaume Anfruns; nou Vicepresident, Ramon Daví; nou Secretari, José Luís Criado i, finalment, nou Tresorer, Josep Marquès.

 

A l’esmentada reunió, de conformitat amb el què estableix l’article 12è de “Composició i requisits” dels Estatuts de la Fundació, el Ple del Patronat va procedir a nomenar i donar una afectuosa benvinguda com a nous membres del Patronat de la Fundació a l’Àngels Ausió, la Gemma Almirall, en Francesc Lorente i en Ignacio Manjón.

 

Àngels Ausió: Professionalment, ha treballat sempre en el sector financer: 5 anys a Mapfre Inversió i fins a l’actualitat a CaixaBank. Actualment, assumeix una feina de responsabilitat a l’entitat dins de la Direcció Territorial de Barcelona dins de la branca de Finançament i Serveis per Empreses. Acadèmicament té la Diplomatura en Economia i Empresa, Beca Erasmus a Swansea University, i dos postgraus per la Universitat Pompeu Fabra un d’Assessorament financer, banca i serveis financers i un segon d’Anàlisis de risc per retall i empreses.

Gemma Almirall: Professionalment es dedica a les finances. És directora financera de l’empresa familiar, Benseny, S.A. dedicada al sector metal·lúrgic, i que dirigeix conjuntament amb el meu marit. Un dels motius pel quals està estretament vinculada amb la Fundació Privada Vallès Oriental, és perquè la seva germana, que pateix Síndrome de Down, actualment resideix a la Residència “Valldoriolf” i va començar a formar part de la Fundació des dels seus inicis.

Francesc Lorente: Nascut a Barcelona. Viu a Lliçà de Vall. És Enginyer tècnic per l’UPC i té Direcció i gestió màrqueting per Esade. Des de fa 18 anys és el CEO d’Ascable-Recael SA. També és el President de l’Associació Hípica Can Vilardebo i Director del CT Torrell Team (equip esportiu hípic de doma clàssica).

Ignacio Manjón: “Pamplonica” que treballa i resideix a Barcelona. Regenta, des que es va obrir ara fa cinc anys, la seu catalana de Desguaces La Cabaña una empresa familiar fundada pel seu pare fa més de 40 anys i amb la seu principal a Pamplona.

D’aquesta manera, la composició actual de la Junta de Patronat és la següent:

President:               Jaume Anfruns i Font
Vicepresident:       Ramon Daví i Navarro
Secretari:                José Luís Criado i Barragán
Tresorer:                Josep Marques Baró

Vocals:                    Carmen Oña i Vila
Pepita Soler i Gramage
Josep Ma Lloreda i Piña
Pepita Maymó i Cirera
Àngels Ausió i Bonfill
Gemma Almirall i Pibernat
Francesc Lorente Canela
Ignacio Manjón Eraso

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *