Representants del BM Granollers visiten la Fundació

Ahir dilluns 10 de febrer, representants dels equips Masculí, Femení i Special de Balonmano Granollers van visitar la Fundació Privada Vallès Oriental. Van arribar sobre les 3 de la tarda, i van poder conèixer la feina que fa la Fundació, van visitar les instal·lacions de la Residència, el Centre Ocupacional, el Centre Especial de Treball i l’Edifici de Rehabilitació Funcional.

 

Un cop acabada la visita es van dirigir al gimnàs, on els nois i noies del Centre Ocupacional els van fer preguntes. Aquestes preguntes van ser fruit d’un treball previ de descoberta del balonmano i dels equips del BM Granollers, i tocaven temes com la jubilació, les lesions, els entrenaments, etcètera que es troben els jugadors i les jugadores d’aquests equips. Els nois i noies de la Fundació van estar molt contents i interessats amb les respostes.

 

D’aquesta visita va sorgir la voluntat de col·laboració entre la FVO i el BM Granollers, i ja es va acordar la celebració d’un partit entre jugadors del BM Granollers i els nois i noies de la Fundació.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *