Imatge per

L’equip KH7 Epsilon Team al Dakar 2021 visita la Fundació

21 de desembre de 2020

  • Han recollit les manualitats i han respost a les preguntes preparades per les persones ateses a la Fundació

L’equip KH7 Epsilon Team, Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Jordi Ballbé, ha visitat, la tarda del divendres 18 de desembre, a les persones ateses a la Fundació Privada Vallès Oriental per a recollir les manualitats que han fet com a regal per l’equip KH7 Epsilon i per a la Disabled Children’s Association de l’Aràbia Saudita.

Després de la gran experiència de l’any passat, les persones ateses a la Fundació han continuat treballant què és el Dakar, quin és el circuït, quines modalitats hi ha… i amb aquest tasca d’investigació i aprenentatge han fet manualitats i han decorat les sales. Les manualitat d’enguany han estat jocs de tres en ratlla amb pedres decorades, boles de sorra de la platja per a fer jocs i acrobàcies, dibuixos de camions i mapes de les diferents etapes del Dakar i un cofre amb bons desitjos per al proper any. I és que les manualitats transmetem els somnis i esperances de les persones ateses i d’acord amb els valors de la Fundació amb els millors desitjos per als infants de la Disabled Children’s Association.

Les persones ateses al Centre Ocupacional han preparat un qüestionari per a l’equip per tal de resoldre tots els dubtes sobre què és el Dakar i com es viu participar-hi, com per exemple: què es fa si es perden, si es fan etapes de nit, com es fa pipí al camió o quina és la ciutat d’Aràbia Saudita que més els agrada.

 

 

La visita a la Fundació ha acabat a la Residència, on un grup de persones ateses ha mostrat a l’equip un gran mural del camió i els diversos dibuixos del camió fets com a activitats artística i terapèutica a la Residència.

Tant la Fundació Vallès Oriental com la Disabled Children’s Associations són entitats sense ànim de lucre que treballen amb persones amb discapacitats psíquiques amb la voluntat de millorar la seva qualitat de vida i fer valer els seus drets. La Fundació Vallès Oriental compte amb el centre ocupacional, el centre especial de treball, servei d’habitatge, el centre de rehabilitació funcional, la casa de lleure, el centre d’atenció especialitzada i la residència per tal d’atendre les diverses necessitats de les persones amb disCapacitat intel·lectual.