Imatge per

Posem en marxa El gat a l’aigua, el nou gastrobar del Club Natació Granollers

28 de setembre de 2021

Des de la Fundació continuem avançant en projectes per a crear nous llocs de treball per a persones amb disCapacitat i noves oportunitats per a fomentar-ne la seva inclusió social. Entre aquests nous projectes, estem molt contents d’anunciar-vos  que la Fundació ha guanyat el concurs públic per gestionar el bar del Club Natació Granollers.

La Fundació, amb l’experiència de l’equip de la Fundació Apadis – entitat amb la que s’està a punt de finalitzar el procés de fusió-,  ha presentat un projecte de gastrobar social “EL GAT A L’AIGUA” amb l’objectiu de dinamitzar aquest espai i crear, de manera conjunta amb el club, estratègies d’intervenció comunitàries amb una naturalesa inclusiva que afavorirà la integració laboral de persones amb disCapacitat i en total sintonia amb els valors del CNG.

 

 

A partir del dimarts 28 de setembre s’inicien les obres i preparació de l’equip de professionals i del Centre Especial de Treball que hi participaran. I esperem poder començar a servir als clients del Gat a l’aigua el proper dilluns 11 d’octubre.