Imatge per

Us presentem la nova imatge de la Fundació

28 d'octubre de 2021

Us presentem la nova imatge de la Fundació Vallès Oriental, amb la persona amb disCapacitat. Un nou logotip inspirat en el dibuix realitzat en equip per totes les persones ateses a la Llar Vallès de la Fundació!

 

La nova imatge representa la integració de les persones amb disCapacitat, la interrelació amb les famílies, la diversitat de les persones que atenem, la voluntat de fer xarxa amb les entitats i administracions del territori, els nostres serveis i sobre tot que les persones que atenem són els i les protagonistes. La Yolanda i el Raul, dues de les 8 persones que conviuen a la Llar, han fet avui la presentació als mitjans de comunicació i ens traslladen que “estan “flipant”, molt contents i contentes, i orgulloses que s’hagi triat la seva proposta”.

 

 

 

Com sabeu la Fundació ha dut a terme canvis importants entre ells elaborar de manera conjunta un nou Marc Estratègic definit el camí de l’entitat per als propers anys. En aquest document, un dels objectius definits era renovar la nostra imatge corporativa, que la manera com l’FVO es mostra a l’exterior també recollís aquests nous canvis.

 

Per fer-ho vam iniciar un concurs de disseny de nous logotips on van participar totes les persones ateses als diferents serveis traslladant per ells i elles què és la Fundació i què n’esperen en un futur. Un jurat configurat per persones ateses i professionals de tots els serveis van escollir entre les 350 propostes realitzades algunes opcions finalistes i la dissenyadora de la Fundació ha acabat de donar-li la forma que avui us presentem.

 

Esperem que us agradi!