Imatge per

Publiquem la revista BATEC de març: Posem la primera pedra del Centre de Rehabilitació Funcional i renovem la Junta de Patronat

27 de març de 2017

La Fundació Privada Vallès Oriental publica l’edició número 81 de la revista institucional BATEC corresponent al mes de març de 2017.

batec81En aquesta edició, presentem un reportatge especial sobre l’acte de la primera pedra del futur Centre de Rehabilitació Funcional i també us destaquem la renovació de la Junta de Patronat, amb una entrevista al President del Patronat, el Sr. Esteve Marqués, i coneixem de més A prop als dos nous membres de la Junta, el Sr. Josep Marqués i la Sra. Pepita Maymó; i expliquem la col·laboració de la Fundació a la Setmana Social 2017 organitzada per l’obra social de “la Caixa”.

També comptem amb les seccions habituals com els articles tècnics d’interès, en primera persona, l’artista de l’FVO, la secció de la Casa “Empúries” a l’Escala, les activitats de les àrees i les notícies institucionals més destacades amb el seguiment de les obres de la nova llar residència del complex situat a la ciutat de Granollers.

Esperem que gaudiu de la seva lectura!