Relleu a la Direcció General de la Fundació

  • Després de 28 anys com a responsable de la Fundació, el Sr. Juan M. Monsalve finalitza la seva etapa professional
  • A partir de l’1 de juliol, pren el relleu el Sr. Rafel Arderiu i Monnà com a nou Director de la Fundació

A finals del mes de juny de 2019, la Direcció General actual, el Sr. Juan M. Monsalve Fernández, finalitza la seva etapa professional de lideratge de la Fundació Privada Vallès Oriental després de 28 anys al capdavant de la institució.

Recordem que al setembre de 1991 el Patronat de l’Associació Patronat Comarcal de Pares de Persones amb Disminució Psíquica creada al 1965, actual Fundació Privada Vallès Oriental, li va encarregar al Sr. Monsalve que liderés l’ambiciós projecte de professionalitzar la institució, la direcció de les diferents àrees de la institució i la missió d’engegar les noves accions que crearien projectes de futur per a les persones ateses i consolidarien la Fundació com a institució de referència fins al dia d’avui.

Des de l’any 1965, l’expansió de l’Associació transformada en Fundació Privada Vallès Oriental a l’any 1992, ha estat important i ha estat possible gràcies a l’esforç de moltes persones que s’han involucrat en el projecte: l’equip de professionals, pares i mares, educadors i educadores, col·laboradors… la gran família de la Fundació que ha confiat en el projecte de la Fundació.

Després d’aquests 28 anys d’entrega professional, el compromís del Sr. Monsalve amb la institució el porta a iniciar una nova etapa com un membre més del Patronat, per seguir sumant vers la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.

A nivell del relleu del càrrec de Direcció, a meitats del mes de maig es va incorporar a l’equip de professionals de la Fundació el Sr. Rafel Arderiu Monnà per a iniciar el procés de traspàs de les responsabilitats i funcions del càrrec. El Sr. Arderiu exercirà com a nou Director General a partir del dia 1 de juliol de 2019.

El Sr. Rafel Arderiu, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb àmplia experiència al sector, ha dedicat la meitat de la seva etapa professional a l’Administració Pública, en tasques sempre relacionades amb el tercer sector, i en concret des del 2014 exercint com a Subdirector General de Gestió de Recursos del Dept. de Treball, Afers Socials i Famílies.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *