Imatge per

La Fundació publica l’edició de tardor de la revista BATEC

17 d'octubre de 2016

La Fundació Privada Vallès Oriental acaba de publicar l’edició de setembre-octubre de la revista BATEC. Aquest número, el 79 ja de la publicació, recull com a temes més destacats el reportatge especial de la celebració de la “Festa de la Gran Família de la Fundació”, l’inici de les obres de la segona llar residència de l’entitat del complex situat a la ciutat de Granollers i un reportatge amb les millors imatges del Programa de Vacances d’Estiu 2016 a la Casa de Lleure “Empúries” a l’Escala.

batec_79

També inclou les seccions habituals com l’artista de la Fundació, en primera persona, les darreres novetats en l’aplicació de noves tecnologies a la Fundació, les activitats i sortides de les àrees i articles tècnics d’interès.

Finalment, recollim les diverses notícies institucionals com són la participació en l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya, la realització de l’auditoria externa de la norma SGE 21 de Gestió Ètica i Socialment Responsable, el Concurs d’Idees del Centre de Rehabilitació Funcional, la pròrroga del contracte de concertació del Centre Ocupacional i Servei d’Habitatge, el servei de jardineria del Centre Especial de Treball guanya el contracte pel servei de manteniment de les jardineres amb l’Ajuntament de Parets del Vallès i que la Fundació celebra el XVIII Cicle de Conferències, en proper 04 de novembre, amb la ponència del Sr. Jordi Nicolau, Director Territorial de Caixabank a Barcelona.